dilluns, 1 de febrer del 2010

Old Bernal House

En general, tots els posts que escric són d'articles, dissenys de cases, locals, objectes que m'agraden, però l'article d'aquesta casa, millor dit, la reforma d'aquesta casa i el seu resultat final és, a la meva manera de veure-ho, perfecte.
Reuneix elements actuals, contemporanis, inclús força innovadors, molta pedra i rajola però amb la calidesa, la familiaritat, el charm que diuen els francesos de les cases rústiques, molta fusta, molta llum... Han creat una llar completament equilibrada, amb un excel·lent combinació de materials, grans finestres que li donen vida i energia, mobiliari actual, clàssic i rústic, que emfatitza l'eclecticisme de la casa en tots els seus aspectes.
Tot és digne d'una bona ullada, l'altíssima llibreria, l'estudi, etc. però per mi, el millor, la cuina i el bany: impecables!!
La cuina molt blanca i combinada amb una fusta rustíquissima, oberta per tots cantons que la fa un punt de nexe en tota la casa, i el bany doble, amb dutxa i bany a la vegada, molt pràctic i polit.


feldman architecture

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada