dilluns, 28 de setembre del 2009

Visita a Ideas&Pasión


El divendres passat vam anar a  visitar la Fira de València on hi tenia lloc un dels aconteixements més important a nivell nacional dins el món de la industria de l'habitat.


L'industria espanyola compta amb empreses líders en el mercat internacional. En aquest context, Ideas&Pasión Feria Hábitat Valencia es converteix en una plataforma comercial i de tendències per a presentar al món una oferta de qualitat.
És el segon any que visitem aquesta fira i la veritat és que sincerament, es nota la crisi! Menys estands, menys noves propostes, una mica el voler i no poder.

 

Com sempre ens ha agradat l'espai d'Andreu World, els de Vondom, els espais dedicats a mobiliari d'exterior com Skyline design, o els de Juva. Els nous materials d'Apavisa (l'únic representant de material de rajoles). Ens ha sorprès Lagrama, fabricant de mobiliari infantil, juvenil i actual, són els mobles que surten a GH11, uns colors impactant i encertadíssim.


I com sempre, Piferrer, amb el seu mobiliari ple d'elegància i qualitat. Ens vam presentar el nou model de la casa, KU, amb unes línies més modernes, més minimalistes, i menys costoses. Tot un encert a l'època que estem visquen!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada